Bel voor een afspraak: 010 - 451 27 40

Debby's Haarwerken

U bevindt zich hier:  Home / Debby's Haarwerken / Soorten haar

Soorten haar: Cyber, synthetisch of echt?

De synthetische materialen die voor haarwerken worden gebruikt, zijn de afgelopen jaren zo verbeterd dat ze niet meer van echt haar zijn te onderscheiden. Bovendien zijn synthetische haarwerken heel praktisch in het onderhoud en behouden ze wasbeurt na wasbeurt hun model. U kunt ook kiezen voor een haarwerk van cyberhair of van echt haar. Bij blijvend haarverlies heeft een haarwerk van cyberhair of echt haar het voordeel dat langer mooi blijft.

 

Verzorging en onderhoud:

Haarwerken – zowel van echt haar als van Cyberhair – kunnen gewoon thuis worden gewassen en gedroogd. Een pruik van echt haar moet na het wassen opnieuw in model worden gebracht, terwijl synthetisch materiaal z’n vorm behoudt. In beide gevallen geldt dat het u niet meer moeite en tijd kost dan het verzorgen van een ‘eigen’ haardos.

 

Cyberhair:

Cyberhair is een revolutionaire vezel, met een structuur die niet te onderscheiden is van echt haar. Dat levert een aantal enorme voordelen op. Cyberhair is kleurecht, neemt vocht op, voelt vederlicht aan, blijft in model en is duurzaam. U kunt dus gerust in de zon gaan zitten, zwemmen of naar de sauna gaan. Uw haarwerk verkleurt niet en neemt op een natuurlijk wijze vocht op. Na afloop zit uw haar nog steeds prima, want Cyberhair blijft altijd in vorm.

 

Kortom, met een haarwerk van Cyberhair kunt u alles doen!

Synthetisch:

Een synthetisch haarwerk gaat niet zo lang mee en wordt vaak voor tijdelijk gebruik toegepast. Voor tijdelijk gebruik voldoet dit haarwerk prima. Synthetisch haarwerk is veel goedkoper dan de andere varianten en wordt het meest gebruikt bij klanten die een chemokuur krijgen.

Adres Debby's Haarstudio:

Hollandschdiep 1b

2904 EP Capelle a/d IJssel

T: 010 - 451 27 40

F: facebook.com/debbyshaarstudio

I: instagram.com/debbyshaarstudio_

Adres Debby's Haarwerken:

Rembrandtsingel 1

2902 GR Capelle a/d IJssel

T: 010 - 741 00 75

Bij geen gehoor? M: 06 - 52 37 29 79

Alleen voor haarwerken:

E: info@debbyshaarstudio.nl